Not all URL variables are being passed to a report

0

My NPS survey is activated by clicking on a separate button for each NPS score. Each button passes four URL variables to the survey, including a variable called “rate” for the NPS score. However, when I prepare a report and segment the results by those URL variables, only the variable called “rate” shows any data.  The report indicates there was no data for the segments based on the other 3 URL variables. Very frustrating. What’s going on??

Thanks, Martin

martin answered
    0

    Hi Lola

    Yes, the URL variables are included in a CSV export. Thanks very much for the suggestion. 

    Cheers, Martin

    martin answered
      0
      Lola Gill 6.84K Rep.

      Hi Martin,

      It’s a bit difficult to know what might be going on (without having access to your survey/report and viewing the set up of the segments).

      Have you run a CSV / Excel export to confirm that there is data available for each of URL variables (the export should have a column for each variable):

      https://help.surveygizmo.com/help/excel-export

      Ultimately, this might have something to do with how the segments have been configured, in which case I might suggest reaching out to SurveyGizmo’s Support Team:

      https://help.surveygizmo.com/help/surveygizmo-support-hours#chatting-with-a-support-hero

      Cheers!

      Lola Gill answered
        ×

        Login

        Question stats

        • Active
        • Views1545 times
        • Answers2 answers
        • Followers1 follower