[Release Notes] Wednesday, September 7th 2016

0

Hi Everyone!

We hope you had a great Labor Day Weekend!  Here is a list of the items released since last Friday.  :)

  • FIX – [STANDARD REPORTS] Reports are showing up as “add new questions” even if you dont have any new questions when custom tables are in your survey
  • FIX – [STANDARD REPORT] Unchecking Total Responses stat will hide the rest of the stats if there are 5 or less selected + word export not pulling correct info
  • FIX – [STANDARD REPORT + TEST GENERATOR/NEW DATA] If a user is a trialer and enters the report before collecting responses or receiving test data, the report apepars to still be blank
  • FIX – [STANDARD REPORT] In Number question, answers with $ or , not parsed correctly
  • FIX – [STANDARD REPORT] Cant download exports to standard reports
  • FIX – [STANDARD REPORT] PDF Download Caching Problem – If you added a logo right after downloading the PDF, and then downloaded it right after adding the logo, you would not see the logo, this is now fixed!
  • ENHANCEMENT – [STANDARD REPORT] Make standard reports new text items translatable in Text & Translations
  • FIX – [USERS] Disabled users whose sessions were still active, allowed them to continue using the app
  • FIX – [CROSSTAB] Adding all questions on page doesn’t add grid questions correctly
  • FIX – [STANDARD REPORT] Hide “partial” and “disqualified” are zero, don’t show them in response counts element
  • FIX – [STANDARD REPORT] Other Write In no longer Expanding when segmented
  • FIX – [STANDARD REPORT] Some webfonts are not working with standard reports, theyre being reverted to Lato
  • FIX – [STANDARD REPORT] Comments on a piped/repeated question empty element
  • FIX – [STANDARD REPORT] Regex Filters in Standard Reports do not seem to be working
  • FIX – [STANDARD REPORTS]: Changed fonts are not saving
  • ENHANCEMENT – [STANDARD REPORT] Segmentation/Pipe-Repeated chart pivoting – Check out this tutorial to learn more about this new feature!  https://help.surveygizmo.com/help/segmentation#pivoting-segmented-charts

Please let our Support Heroes know if you are running into issues with any of these features, or if you have any questions!  :)

-SG Engineers

Sheila Bloom answered
    0

    I just created a new Standard report, added a logo and then downloaded a pdf.  The logo did not display.  I had to reload the page, and wait about 10 minutes, then the logo appeared.  So, it appears there is still a delay.  It’s not a big deal, but it would be helpful for users to be aware that the logo will not immediately display when added to standard reports.

    Thank you.

    Admin - SurveyGizmo commented
      • Hi Sheila,

        Thank you for your note, we’re sorry for the continued trouble! This is certainly something that we would like to explore with you and the specific survey where you have encountered this issue. If it’s not too much trouble, can you email our Support Team at support@sgizmo.com with the details?

        We look forward to hearing from you!

        Best regards,

        The SurveyGizmo Team

      ×

      Login

      Question stats

      • Active
      • Views1478 times
      • Answers1 answer
      • Followers1 follower