Can’t open the community question directly from dashboard

0

Hi there,

I can’t open the community question directly from my dashboard, and i always get the error message instead. Does anyone else have the same problems? I attach the error message below, hope someone could help.

seanmcnally380846 answered
    • Hi there,

      Thank you for posting on SurveyGizmo’s Community forum!

      My apologies for the trouble that you have encountered when attempting to access the Community from the dashboard.

      I’m afraid that this behavior is a result of a current defect. This issue has been documented with our Product and Engineering teams. While I am unable to provide a timeline on a fix at this moment, I can certainly update this thread once the problem has been resolved.

      I’m sorry for the trouble!

      David Domagalski
      Technical Writer | Customer Experience
      SurveyGizmo | http://surveygizmo.com

    1

    Woohoo!  Issue resolved. 

    seanmcnally380846 answered
      1

      Hi there,

      This issue should now be resolved. I’m sorry for the trouble that this issue caused. Please let us know if you are still encountering this problem!

      Best regards,

      David Domagalski
      Technical Writer | Customer Experience
      SurveyGizmo | http://surveygizmo.com

      Admin - SurveyGizmo answered
        ×

        Login

        Question stats

        • Active
        • Views1126 times
        • Answers2 answers
        • Followers1 follower