clicking ‘submit’ is sending responders back to q1, but numbering continues from last question (ie q1 is now q38) and it appears as partially complete in Results

0

This evening, my responders have emailed me to tell me that the survey will not submit – when they click ‘Submit’ it brings them back to Q1, only now it’s Q38 and Q2 is Q39 and so on.  After answering the first c.5 questions a second time, it accepts the ‘Submit’ instruction but the survey appears in the Results as ‘partially complete’.

How do I fix this?

This is the link:

http://www.surveygizmo.com/s3/3606843/Risk-Management-Research

Colette Kelly

Community Admin answered
    0

    Hi Colette,

    It looks like you have a duplicated page in your survey, perhaps you copied it? You can delete this second page with the duplicate questions by clicking the x icon at the top of page 2.

    Let me know if you have questions!

    Bri Hillmer
    Documentation Coordinator
    SurveyGizmo Customer Experience Team

    Community Admin answered
      0

      Thank you, Bri!

      I’ve lost data on so many as a result of my stupidity!

      I appreciate your help.

       

      Colette

      Community Admin commented
        • My pleasure Colette!

          You should still have everyone’s partial responses with the data to the first page. Can you tell me a little more about where you think you lost data?

          Bri Hillmer
          Documentation Coordinator
          SurveyGizmo Customer Experience Team

        ×

        Login

        Question stats

        • Active
        • Views960 times
        • Answers2 answers
        • Followers1 follower