Checkbox problem

1

When building my survey, after editing a checkbox question, it moves the checkboxes to the right side, while the question remains on the left.  I can’t find anyway to left align them again.

Dominic Sharpe answered
    0

    One thing that you could try (in case this is specific to just one survey, and you have not collected any responses), is to delete the survey and create a new one in its place.

    If that’s not an option, it sounds like this is something SG Support will need to assist with (as they should be able to access your account):

    https://help.surveygizmo.com/help/grant-surveygizmo-support-access

    I suggest emailing hello@surveygizmo.com and describing your issue. Since you don’t have access to the layout tab they should be able to fix this for you.

    I hope this helps!

    Dominic Sharpe answered
      0

      Open the question for editing, go to the LAYOUT tab, scroll down to the LABEL POSITION option, and see if the “Place labels on the right side of the input” is enabled.  If it isn’t, check this option and enable it.

      If this does not solve the problem, you should consider contact SurveyGizmo Support.

      larissafan commented
        • I am having the same problem, but the LAYOUT tab is not available in the Basic (free) account. Anything else I can do? This is particularly a problem for tablet and phone views.

        ×

        Login

        Question stats

        • Active
        • Views153 times
        • Answers2 answers
        • Followers2 followers